Vägen tillbaka har börjat

Den fjärde april spelade jag innebandy och slog av min vänstra hälsena. Jag tror jag fattade direkt vad som hände även om jag hoppades att det skulle vara något lindrigare. Det blev operation några dagar senare. Allt har gått bra och även om det har varit jobbigt så har jag försökt att hålla modet uppe.

Svantes Ortos

Gläjde

Nu har det gått en vecka sedan jag fick ta av ortosen som min vänstra fot var inlåst i 2 månader. Jag tror aldrig jag varit så glad över att kunna gå någon gång. Det jag kan konstatera är att all den fysträning jag investerade i under vintern inte är bortkastad och även om det kommer att ske med golfbil så är mina första 9 hål för i år nära. Glädjen jag känner är den samma som jag kände när jag tog studenten eller fick den där fina cykeln som jag längtat så efter den där våren för länge sedan.

 

 

Rehab & Fys

Nu är det rehab som gäller och jag kör mina övningar hemma varje dag. Snart är det dags att komma igång med riktig fys, hård explosiv och svettig.

Springa, Rulla, Skutta

Jag har lärt mig flera saker om Golfsvingen under tiden som skadad och jag hoppas att mina elever får nytta av det i framtiden. Det viktigaste jag lärt mig att träning är för mig livsviktigt. Att röra mig, kunna springa, rulla, hoppa, skutta och gå är en del av mig som människa. Under hösten kommer resultat till mina elever i form fysutbildning mer tillgänglig och inspirerande än något tidigare. Det blir t ex fyspass på morgonen på mina Golfresor i vinter. http://adelin.se/golfresor/

hälpostop

Balans

Balansen och styrkan är på väl tillbaka i vänsterfot. Balansen som är så viktig i golfsvingen. Ett tips till er som vill förbättra stabilitet i uppställning och sving är att träna upp balansen. Att stå på ett ben är en utmärkt övning som också tränar upp stabilitet i fotleden och på så sätt förebygger skador likt stukningar. Vill du utveckla din uppställning och sving så hör av dig så bokar vi tid för en personlig screening av din sving och din kropp vad gäller funktion och balans.

 

Här  kan du se hur snygg

min häl blev efter operation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *