Golfskolan går till Mar Menor

Golfresan till Mar Menor 5-12 april 2015
Det blev ingen Golfskola i höstas tyvärr. Men jag tar nya tag och ger mig iväg till Spanien och Mar Menor i början av april. Som alltid blir det bra väder när man åker med mig.

[ezcol_1half]

Golfresan till Mar Menor 5-12 april 2015
Det blev ingen Golfskola i höstas tyvärr. Men jag tar nya tag och ger mig iväg till Spanien och Mar Menor i början av april. Som alltid blir det bra väder när man åker med mig. Träning och spel tillsammans varje dag, när vi kommer hem så är vi i bra form för golfsässongen i Sverige. Vi äter frukost och middag tillsammans på hotellet. Ungefär en månad innan avresa träffas vi för lite mingel på Unipeg Riviera.

Har ni frågor om resan eller träning så träffas jag nu på tisdag och fredag på Riviera. På Riviera finns det bra mellandagserbjudanden så passa på att shoppa bollar eller nya klubbor. Varje gång jag är där så har jag en utmaning, vinner du så bjuder jag på kaffe och pepparkaka.

Mer information om Mar Menor och golfresan

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

Svante Adelin, PRO Huvudstadens GK

Vad ingår i priset?
Direktflyg t/r Stockholm – Alicante
Golfbag på flyget
7 nätter del i 2-rumslägenhet på Mar Menor
Halvpension
4 greenfees på Mar Menor
1 greenfee på Saurines inkl transfer
Golfvagnar
Rangebollar under träning
Golfträning varje dag
Transfers till och från flygplatsen
Priset är per person del i lägenhet

BOKA
Svante Adelin och Golf Tours hälsar dig varmt välkommen på denna golfresa. Anmälan görs till info@golftours.se,svante@adelin.se eller ring till +46 (0)770 22 00 60. Du kan också ringa Svante direkt om du har några frågor, telefon +46 (0)70 605 12 82

[/ezcol_1half_end]

M4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *