Elefanten – en rolig svingövning

Snart är det Påsk och då öppnar vi en av banorna på Lindö, hoppas jag, men vädret bestämmer ju till slut. Det är Lindö Äng som öppnar med sommargreener, kanske ett par av greenerna får vila lite till. Jag har en ny kollega på Lindö, Gustaf Ehrnrooth, både Gustaf och jag kommer att vara på plats på Lindö i Påsk. Gustaf kör en kurs för dig som vill komma igång ordentligt med Golfen i år. Jag är tillgänglig för privatlektioner.

Den 5 april åker jag till Spainen, Mar Menor, för vårens Golfskola. Jag är tillbaka den 13 april och då räknar jag med att sässongen är igång på allvar, vi får se vad vädrets makter ger oss.

Idag ger jag er en video med en av mina favoritövningar, Elefanten. Det är en jättebra övning för att hitta tempo och bollträff så här tidigt på Golfåret. Vi kör den mycket med våra juniorer här på Lindö och om ni har barn som spelar så tycker jag att ni ska visa filmen för dem också. Jag är Golfpro och inte Proffs på videoproduktion så jag ber om ursäkt för den lite amatörmässiga filmen men jag lovar att bli bättre. Bortser ni från det är det en mycket bra övning. Fler övningar kommer.

huvudstadensgolf.se hittar du mer information om kurser och lektioner 2015. Där presenterar vi också andra evenemang som demodagar och event för året. Information om höstens resor kommer i april här och på Facebook.

Vi ses på Lindö!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *