Nytt uppdrag

Så är det helt slut för mig på Unipeg, hade tänkt att vara ledig och spela mycket resten av säsongen men ibland går det snabbt och jag börjar ett nytt uppdrag direkt. Till att börja med fram till säsongen är slut och förhandlar om 2017 just nu.

Från och med nu är jag tillgänglig på  Hässelby Golf. Lektioner bokas bäst här på sidan genom att klicka på booking menyn. Bokar du på mobil så finns det en mobilsite som funkar mycket bra för bokning, adelin.appointy.com

Nu följer några dagar ledig för att sedan komma igång med lektioner och kurser igen. Har under senaste månaden spelat mycket Golf och spelat på banor som som är nya för mig. Lannalodge och Omberg var verkligen fina och rekommenderas om du vill komma iväg nån dag eller två och spela på klassbanor. Här i Stockholm spelar jag mest på Vallentuna och Ullna. Ullna är kanske Sverige bästa bana tycker jag men Vallentuna har verkligen blivit en trevlig bana i bra skick och tror inte jag haft en runda över tre timmar. Då undviker jag helgerna såklart. Det beror till stor del hur man sköter banan skulle jag säga, där behöver du inte leta boll om du hamnat ett par meter ut i ruffen.

Igår var jag på Johannesbergs Golfklubb och fick även där en positiv överraskning. Trevlig bana i bra skick. En riktigt bra dagsutflykt för er som bor i Stockholm. I morgon blir det Vallentuna igen, kanske 36 hål.

Vi ses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *