Jag slutar på Lindö

Efter snart fem år på Lindö har jag bestämt mig för att sluta på Lindö Golf. Det har varit fem händelserika år och jag lämnar med många lärdomar. Jag kommer att sakna alla bra människor som jag haft som kollegor under åren. Det har varit ganska många. Några har redan gått vidare andra är kvar. Tack till er alla.

Gjorde ett collage av lite bilder som jag tagit genom åren på Lindö. Det ser ni här ovan.

För tre år sedan tog Unipeg över och sedan dess har jag inte riktigt kännt att jag passar in. I vintras gjorde man vissa förändringar vad gäller träning och Academy som jag inte kan stå för. Därför var valet enkelt och självklart.

Jag är stolt över att vara Golftränare, jag älskar mitt jobb och väljer nu en väg som gör att jag kan utvecklas och växa i mitt yrke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *