Getting i shape for the Golfseason 2014

[English]
Så var det dags att börja förberedelserna för årets Golfsäsong. Jag vet att några av er redan börjat och kommit igång med både fys och svingträning. Samma sak för mig, fyra svingpass den här veckan och blir fler allt eftersom. Fysen sköter jag mest hemma eller utomhus. Kör skivstång och kettlebell för styrka och explosivitet. Jag har faktiskt börjat promenera också, det blir några kilometer fem dagar i veckan. Jag har aldrig varit mycket för promenader men vill undvika skadan jag fick förra våren så jag drar ner lite på passen med mycket hopp och promenerar i stället. Vill inte slita av en hälsena till.

Vill du boka en lektion så ring och boka direkt med mig på telefon, 070 605 12 82.
En 45 minuters lektion kostar 600 kr. På Inhouse ingår mattan och på Golfpunkten tillkommer matthyra som eleven betalar direkt till Golfpunkten.

Time to start the preparations for the 2014 Golf season. Some of you allready started with both sving and physical training. Same for me, four sessions in simulator this week. There. will be more every week. The physical training I do mostly at home, with my barbell and some kettlebell training. I actually started to walk several times every week. I never been much for walking but tying to avoid more enjurys like I got last spring. I stoped with the explosive boxjumping for now, walking instead, I don’t want to rupture another akilles.

If you like to book a lesson just give me a call, 070 605 12 82.
One 45 min lesson is 600 SEK. If we’re at Inhouse there will be no additional cost, at Golfpunkten there will be an additional fee that the student pay directly to Golfpunkten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *