Äntligen är höstens Golfskola klar

Nu börjar höstens och vinterns resor bli klara. Känns lite konstigt att planera Golf i Spanien nu när vi har den bästa tiden framför oss här i Sverige.  Jag åker i alla fall tillbaka till Mar Menor som jag var på för några veckor sedan. Det är en kanonanläggning med bra träningsmöjligheter. Du kan läsa mer om resan här…

Under tiden fram till dess är som vanligt tillgänglig för lektioner och kurser på Unipeg Lindö. Juniorträning och lektioner har kommit igång bra. Det börjar bli ont om tid på kvällar och helger, precis som det ska. Har inte jag tid så har jag min nya kollega Gustaf Ehrnrooth som kan hjälpa dig. Han har förresten två fortsättningskurser i helgen. Läs mer här…

Träna nu hårt och spela mycket Golf i sommar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *